tedx

Op 28 januari 2017 vindt het eerste TEDxYouth@Utrecht event plaats in Jaarbeurs Utrecht. Op deze dag zullen 10 jonge, inspirerende sprekers een TED talk houden gerelateerd aan het thema “Creating Opportunities.”

Wat is TED?

TED is een afkorting van Technology, Entertainment en Design. TED is het bekendste event ter wereld op het gebied van innovatie en inspiratie en heeft als motto ‘ideas worth spreading. Sprekers krijgen bij TED de kans om een inspirerend verhaal te presenteren en anderen hiermee te inspireren. TEDx events zijn onafhankelijk georganiseerde events.

Wie zijn wij?

Wij zijn de organisatoren van het TEDxYouth@Utrecht event, de jongerenversie van TEDx. TEDxYouth@Utrecht is een event dat door, voor en met jongeren wordt georganiseerd. Het event vindt op 28 januari plaats in Jaarbeurs Utrecht. Dit event biedt jongeren een podium om anderen te inspireren met hun verhaal en zodoende kansen te creëren “Creating Opportunities”. Met dit thema laten we zien dat jongeren kansen voor zichzelf weten te creëren en buiten de gebaande paden kunnen denken.

Talent Stage

Op 12 december vindt de Talent Stage plaats in Jaarbeurs Utrecht. Tijdens dit pre-event stellen wij een podium beschikbaar voor studenten, start-ups en young professionals tussen de 16 en 26 jaar, om ons versteld te doen staan met hun visies, projecten en ideeën. 6 sprekers krijgen de kans om hun ‘ideas worth spreading’ te delen met 100 tot 200 gasten. Een jury selecteert uiteindelijk 1 spreker van deze deelnemers om op 28 januari zijn/haar talk te presenteren tijdens het main event. Wil jij graag één van die 6 sprekers zijn die op het Talent Stage podium staat? Kijk jij ernaar uit om op 12 december jouw verhaal te presenteren? Bekijk dan deaanmeldingsprocedure op de website.

Geïnspireerd raken?    

Wil jij geïnspireerd worden door de visies, projecten, ideeën en acts van onze sprekers? De ticketverkoop voor de Talent Stage en het TEDxYouth@Utrecht event zijn gestart. Koop alvast je tickets via de website van TEDxYouth@Utrecht.

Betrokken raken?                                                     

Wil jij graag betrokken zijn bij de organisatie van het TedxYouth@Utrecht event? Bekijk dan de vacatures op de website en neem contact met ons op.

0