Beste leden van Atlas,

Wij hebben iets leuks voor jullie: 50% korting op een jaarlidmaatschap, exclusief voor studenten.

Even voorstellen: Wij zijn Follow the Money, een digitaal platform voor (financieel-economische) onderzoeksjournalistiek, te vinden op FTM.nl sinds 2009.

Die naam is niet zomaar. ‘Follow the money,’ kreeg journalist Bob Woodward in een donkere parkeergarage in Washington te horen in de klassieker All President’s Men. Dit advies bleek uiterst zinvol, want zijn bevindingen — samen met die van mede-journalist Carl Bernstein — leidden uiteindelijk tot het Watergateschandaal en het aftreden van Nixon.

Follow the Money is onze naam en ons credo. Door middel van diepgravend onderzoek zaken blootleggen die niet kloppen, niet eerlijk of ronduit illegaal zijn. We zitten onder de radar van de Nederlandse politiek en journalistiek. Follow the Money heeft al diverse journalistieke prijzen mogen ontvangen, waaronder De Tegel (in 2013 en 2015). Ook worden er geregeld Kamervragen gesteld naar aanleiding van onze publicaties.

Interessante en relevante content van FTM voor jullie:
  • Originele en diepgravende inhoud en de mogelijkheid om tientallen dossiers te volgen, zoals ons onthullende dossier over handelsovereenkomst TTIP.
  • Crowdfunded onderzoek van o.a. Platform Authentiek Journalistiek, die door Oekraïne reisden voorafgaand aan het referendum en hier verschillende reportages over schreven.
  • Dwars denkende columnisten zoals Ewald Engelen die zich boos maakt in dit artikel:‘Schulden drijven studenten in armen van grote geld’.
  • We confronteren financiële spelers in Nederland met de — vaak destructieve — gevolgen van hun bedrijfspraktijken, zoals pensioenfonds ABP dat Marlboro helpt om Indonesische jongentjes aan het roken te krijgen.

Ons platform is hard aan het groeien en we willen studenten ook graag betrekken bij Follow the Money. Daarom krijgen studenten 50% korting op een jaarlidmaatschap, dat komt neer op 40 euro per jaar! Oftewel, anderhalf biertje minder per maand en je hebt onbeperkt toegang tot alle content op FTM.nl.

Om van de korting gebruik te maken kun je onderstaande links gebruiken. Je kunt deze verspreiden onder de leden van Atlas, bijvoorbeeld via jullie nieuwsbrief of Facebookpagina.

Hoe krijg je 50% studentenkorting op een Follow the Money-lidmaatschap?

Word nu lid van Follow the Money voor maar €40 per jaar via deze link http://ftm.nl/student-korting

(Mocht je al een account hebben op ftm.nl kun je deze link gebruiken:https://www.ftm.nl/abonnement/voucher/FtM4StUdent)

Neem vooral contact met ons op als je nog vragen hebt. Dat kan via info@ftm.nl. Ook als je tips of suggesties voor ons hebt kun je dat laten weten!
Lees hier meer over Follow the Money en de mensen er achter.

 

 

 

0